Në kampet e punës në Lushnjë…
Konferenca Ndërkombëtare Shkencore: “Fytyra E “Armikut Të Popullit” Gjatë Diktaturës Së Proletaritatit Në Shqipëri, 1944-1990”
Vizitë E Delegacionit Të Fondacionit Federal Për Studimin E Diktaturës Komuniste Në Ish-Gjermaninë Lindore Në Mjediset E AIDSSH-Së
E vërteta e inxhinierëve të Kënetës së Maliqit
Apliko këtu për dëshmi gojore
Fjala E Kryetares Sula Në Kuvend, 8 Maj 2019
Raportimi Në Kuvend I Veprimtarisë Vjetore Të AIDSSH-Së Për Vitin 2018
Vizitë E Komisionit Të Ligjeve Në Mjediset E AIDSSH-Së
Diskutime Me Grupet E Interesit Mbi Programin Buxhetor Afatmesëm 2020-2022 Të AIDSSH
Reagim I Autoritetit Të Dosjeve Për Vendimin E Gjyqit Me Z. Bujar Sheshi
Fjala E Kryetares Gentiana Sula Në Kuvend – Raportimi Për Vitin 2018
Raportimi I AIDSSH-Së Në Kuvend Për Vitin 2018
Sigurimi Dhe Sporti
Instalacioni “Edhe Muret Kanë Veshë” Mbi Krimet E Diktaturës Komuniste Në Shqipëri
Konferenca Ndërkombëtare Shkencore: “Fytyra E ‘Armikut Të Popullit’”
previous arrow
next arrow
Slider

projekte

EDHE MURET KANË VESHË

EDHE MURET KANË VESHË është platforma e rrëfimeve të mbledhura nga AIDSSH. Me historitë e mbledhura me kujdes dhe përgjegjësi, përmes zërave të padëgjuar, AIDSSH i jep një shans më shumë mbështetjes së kërkimit shkencor dhe edukimit qytetar, krahas qasjes së papenguar në dokumentet e Sigurimit të Shtetit në diktaturë.

PROFILET BIOGRAFIKE

Ideja për ta nxjerrë në dritë atë që Sigurimi thurte ditën e natën, me plane sekrete dhe manovra të mirëmenduara, është e hershme.Po ashtu, dëshira dhe puna këmbëngulëse për ta materializuar me narrativën përkatëse, të plotë dhe profesionale, kërkimin shkencor në dosjet e Sigurimit të Shtetit. Gërshetimi i hulumtimit në dosjet e

PROJEKTI I GODINËS SË RE

Ndërtesa ku Autoriteti do të zhvillojë veprimtaritë e tij iu dha që në fillim të punës nga Qeveria shqiptare, me VKM-në nr. 935, datë 28.12.2016 “Arkivi i Ri”, brenda territorit të pronës nr. 12, me emërtimin “Komanda e Doktrinës dhe Stërvitjes”, me vendndodhje lagjja nr. 10, Rruga e Dibrës, Tiranë dhe për një ndryshim në vendimin nr. 515, datë 18.07.2003, të 

GJURMUESI I VENDVARRIMEVE

partnerët
   
   
   
   


   
   
   
   


   
   
   
   
Korrik

Gusht 2021

Shtator
E HËNË
E MARTË
E MËRKURË
E ENJTE
E PREMTE
E SHTUNË
E DIEL
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
Events for Gusht

1

No Events
Events for Gusht

2

No Events
Events for Gusht

3

No Events
Events for Gusht

4

No Events
Events for Gusht

5

No Events
Events for Gusht

6

No Events
Events for Gusht

7

No Events
Events for Gusht

8

No Events
Events for Gusht

9

No Events
Events for Gusht

10

No Events
Events for Gusht

11

No Events
Events for Gusht

12

No Events
Events for Gusht

13

No Events
Events for Gusht

14

No Events
Events for Gusht

15

No Events
Events for Gusht

16

No Events
Events for Gusht

17

No Events
Events for Gusht

18

No Events
Events for Gusht

19

No Events
Events for Gusht

20

No Events
Events for Gusht

21

No Events
Events for Gusht

22

No Events
Events for Gusht

23

No Events
Events for Gusht

24

No Events
Events for Gusht

25

No Events
Events for Gusht

26

No Events
Events for Gusht

27

No Events
Events for Gusht

28

No Events
Events for Gusht

29

No Events
Events for Gusht

30

No Events
Events for Gusht

31

No Events